Delta in Beeld

We zijn natuurlijk hartstikke blij dat er videomateriaal bewaard is gebleven uit de Delta tijd. Het is beeldmateriaal uit 1986. Delta was (bijna) live op de Grote Markt tijdens de Zomerfeesten (4-daagse). We hebben beelden uit één van de vele studio's en het daverderde Delta feest op zaterdag 27 september wat gehouden werd bij een bowlingcentrum in Nijmegen.

Theo Peters was onze cameraman destijds en dankzij hem zijn deze beelden (videoband) weer boven water gekomen. Het laden kan even duren maar je geduld word echt beloond. We laten de herinnering aan Delta niet verloren gaan en daarmee bedoelen we deze website.....

 
Zomerfeesten 1986 - Tijdens de zomerfeesten van 1986 stond Delta Radio op de Grote Markt in hartje stad Nijmegen. De DJ's maakten hun programma's die werden opgenomen en een uur later uitgezonden vanuit de studio in de Meijhorst Zo leek het net alsof Delta "live" vanaf de Grote Markt uitzond.
 
 
 
 
In de studio - De beelden zijn gemaakt in de studio in de Meijhorst.
 
 
 
 
Deltafeest 1986 - Feestjes, wie is er niet gek op? Op zaterdag 27 september 1986 gingen met medewerkers en aanhang gezellig bowlen en gourmetten...
 
 
 
 
Delta weekend - t.g.v. van het feit dat het in september 2008 25 jaar geleden was dat Delta opgericht werd, organiseerde we een Delta weekend. Het hele verslag vind je hier. Nico Smits (Fintelman) liet zich in de dagen vooraf interviewen.
 

 

Terugkeren naar de MN home