geschiedenis/deel 1 geschiedenis/deel 19 geschiedenis/deel 18 geschiedenis/deel 17 geschiedenis/deel 16 geschiedenis/deel 13 geschiedenis/deel 12 geschiedenis/deel 11 geschiedenis/deel 20 geschiedenis/deel 15 geschiedenis/deel 7 geschiedenis/deel 8 geschiedenis/deel 9 geschiedenis/deel 10 geschiedenis/deel 14 geschiedenis/deel 6 geschiedenis/deel 5 geschiedenis/deel 4 geschiedenis/deel 3 geschiedenis/inleiding geschiedenis/deel 2

 

 

 
 
  Deel 5
 

Gadgets - Zoals in de vorige aflevering gemeld had Frank de Wit een demotape aangevraagd bij de firma WB Tanner in Memphis/Tennesee. De enveloppe en brief waarin zij deze toestuurden is bewaard gebleven en kun je op deze site zien onder het item Gadgets.

 
Oldies - Delta Radio was het station van de jaren 80 maar je hoorde natuurlijk ook de discohits van de jaren 70, de grootste pophits van de jaren 60 en platen van zeventiger jaren supergroepen als Dire Straits, Fleetwood Mac, Supertramp en ELO. En alle hits van de Golden Earring en ook Abba. Dat waren dus toen de “gouwe-ouwen”. En daarom was het leuk om daarvoor ook echte oldies jingles te hebben. In de vorige aflevering meldden we al dat na aankoop van het pakket Synsation er nog wat geld over was voor een aanvullend pakketje. En Top Format had nog een klein oldies pakket dat we dus voor bovenstaande goed konden gebruiken. Het gaat hierbij om het pakket met de naam ‘Cruisin’. Hieronder 4 oldies jingles die tegelijkertijd werden geproduceerd met het Synsation pakket.
 
Jinglemix 5
 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Terugkeren naar de MN home