geschiedenis/deel 1 geschiedenis/deel 19 geschiedenis/deel 18 geschiedenis/deel 17 geschiedenis/deel 16 geschiedenis/deel 13 geschiedenis/deel 12 geschiedenis/deel 11 geschiedenis/deel 20 geschiedenis/deel 15 geschiedenis/deel 7 geschiedenis/deel 8 geschiedenis/deel 9 geschiedenis/deel 10 geschiedenis/deel 14 geschiedenis/deel 6 geschiedenis/deel 5 geschiedenis/deel 4 geschiedenis/deel 3 geschiedenis/inleiding geschiedenis/deel 2

 

 

 
 
  Deel 13
 
Warp Factor 4 - promo’s - Ter afsluiting van de Warp Factor serie een deel over promo’s. Toen het Warp Factor pakket in november 1986 werd gelanceerd zijn er een aantal fillers ingesproken. Dit inspreken gebeurde vaak door bekende Nederlanders die door het reclame productie bedrijf werden geboekt om enkele spots in te spreken. Zelfs deze grote jongens vonden het leuk om voor Delta Radio een promo met hun stem te maken. Het was niet zo raar dat met name de ‘bekende stemmen’ met een radio(piraten) verleden er het minste moeite mee hadden.
 
De grote jongens - Zo waren er Lex Harding, Alfred Lagarde, Tom Mulder, Ferry Maat, Leo van der Goot en (toen nog) nieuwe sterren als Jeroen van Inkel, Adam Curry en Peter Teekamp. Maar ook nieuwslezers als Fred Emmer, Kees Manintveld en Arend Langenberg waren te horen op Delta Radio.
 
Prikkelen - Tijdens de start van het Warp Factor pakket zijn er enkele spots ingesproken om de nieuwe doordeweekse dag te promoten, maar ook enkele spots om de concurrentie te ‘prikkelen’……. hieronder enkele promo’s (de kwaliteit is helaas wat minder)
 
 
 
 
Jinglemix 13
 

Alle gepubliceerde Delta Jingle's vallen onder © copyright 2006: Top format, Frank Peters Sengers en Gerco Wittenberg (nabewerking website).

De kwaliteit van de jinglemixen is om twee reden laag bewust laag gehouden. Enerzijds om het copyright te waarborgen en anderzijds om de laadtijd te bevorderen.

 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
Terugkeren naar de MN home